Home Noord-Brabant Den Bosch Verdachte buiten heterdaad aangehouden voor inbraak

Verdachte buiten heterdaad aangehouden voor inbraak

Maandagmorgen om 6.30 uur heeft de politie een 20-jarige jongen buiten heterdaad in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een winkelpand aan de Rietveldenweg in Den Bosch, gepleegd op vrijdag 5 oktober 2012. Er waren ruiten vernield om het winkelpand te kunnen betreden en ontstond er schade aan goederen. Er was geen buit meegenomen. De politie kwam de verdachte op het spoor aan de hand van (dna-)sporenonderzoek. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Jonge wizzkids zetten hun digitale talent in tijdens re_B00TCMP

Op 25 november organiseerden de politie, gemeenten, Openbaar Ministerie en het Regiobureau…