Home Noord-Brabant Den Bosch Verdachte buiten heterdaad aangehouden voor inbraak

Verdachte buiten heterdaad aangehouden voor inbraak

Maandagmorgen om 6.30 uur heeft de politie een 20-jarige jongen buiten heterdaad in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een winkelpand aan de Rietveldenweg in Den Bosch, gepleegd op vrijdag 5 oktober 2012. Er waren ruiten vernield om het winkelpand te kunnen betreden en ontstond er schade aan goederen. Er was geen buit meegenomen. De politie kwam de verdachte op het spoor aan de hand van (dna-)sporenonderzoek. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Getuigen gezocht van ontploffing

De politie zoekt getuigen van een ontploffing aan de Acaciasingel in ’s-Hertogenbosch. Ron…