Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger (38) aangehouden voor verboden wapenbezit

Tilburger (38) aangehouden voor verboden wapenbezit

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag rond 01.00 uur op het Piusplein in Tilburg een 38-jarige Tilburger aangehouden omdat hij volgens getuigen rond zou lopen met een groot keukenmes. Bij zijn arrestatie had hij het mes niet meer bij zich, maar  het betreffende mes werd wel aangetroffen op de Piusstraat op de plek waar hij met zijn fiets gekeerd was.

Een van de getuigen vertelde dat de verdachte om de hoek bij een pinautomaat het mes uit zijn jas haalde en de getuige dacht direct aan een beroving. Een andere getuige had gezien dat de verdachte met het mes aan een fiets gerommeld had. Bij de bedoelde fiets werden echter geen braaksporen aangetroffen, maar de politie maakt wel proces-verbaal op inzake de Wet Wapens en Munitie.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…