Home Gelderland Arnhem Inbrekersduo aangehouden

Inbrekersduo aangehouden

Een 29-jarige man uit Arnhem en een 23-jarige man uit Huissen werden in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juni in de Distellaan in Arnhem aangehouden op verdenking van inbraak aan de Orchislaan eerder die nacht. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Naar aanleiding van een melding dat er twee personen van een dak in de Orchislaan afsprongen, gingen politieagenten ter plaatse. De twee verdachten werden, op basis van de door de melder gegeven signalementen, door de politie gezien in de Distellaan. Na een kort onderzoek en de gedetailleerde signalementen was er voldoende aanleiding om de Arnhemmer en de Huissenaar aan te houden en in te sluiten voor nader verhoor en onderzoek. Het onderzoek loopt en processen-verbaal worden opgemaakt.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…