Home Zuid-Holland Zoetermeer Inbreker aangehouden

Inbreker aangehouden

De bewoner van een woning aan de Frederik van Eedenhove in Zoetermeer schrok zich een hoedje toen hij thuiskwam en dacht dat zijn zoon thuis was maar plotseling een inbreker zag vluchten. De kwam rond 15.30 uur thuis en zag een inbreker zijn woning uitrennen, hij twijfelde niet en zette direct zelf de achtervolging in. Ook belde hij met 1-1-2 de politie en verstrekte eem goed signalement van de verdachte. Direct startte de politie een zoekactie waarbij onder meer Burgernet ingezet werd. Binnen 15 minuten konden agenten de verdachte in kraag vatten. Bij zijn fouillering kwam de bankpassen van de echtgenote van de melder uit zijn broekzak. De man maakte een verwarde indruk, hij zit nog vast voor verhoor. Hij zal voor de supersnelrechter (SSR) moeten verschijnen.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …