Home Flevoland Almere Man probeert gestolen handschoenen te verkopen

Man probeert gestolen handschoenen te verkopen

Via cameratoezicht werd gezien hoe een man woensdag probeerde handschoenen te verkopen. Het vermoeden was dat het om gestolen handschoenen ging, wat ook het geval bleek. Rond 12.30 uur werd via cameratoezicht gezien hoe een man op de Schrijverstraat handschoenen probeerde te verkopen. Aan de handschoenen zaten echter nog labels. Agenten hielden de man, 34 jaar uit Lelystad, staande. Hij had geen plausibele verklaring hoe hij aan de handschoenen kwam. Hierop hielden ze de Lelystedeling aan op verdenking van heling.

De handschoenen bleken eerder die dag gestolen te zijn uit een winkel. De verdachte is een bekende van de politie. Hij zit vast en wordt vrijdag 1 maart voorgeleidt aan de rechter-commissaris in Lelystad.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…