Home Utrecht Amersfoort Scooterrijder rijdt door na aanrijding

Scooterrijder rijdt door na aanrijding

Dinsdag werden twee fietssters aangereden door een scooter. Rond 19.30 uur fietste een 55-jarige Amersfoortse samen met haar zus over de Randwijcklaan. Net na het Neptunusplein kwam een scooter hen tegemoet gereden en reed tegen de vrouwen aan. Allen kwamen ten val. De scooterbestuurder stond op, pakte zijn scooter en reed weg.

Twee getuigen stopten met hun auto om de vrouwen hulp te verlenen. Zij gingen weg toen de man van de Amersfoortse de twee vrouwen meenam naar het ziekenhuis. De Amersfoortse bleek haar sleutelbeen gebroken te hebben, haar zus had last van haar knie.

De scooter moet behoorlijke schade hebben opgelopen. De scooter had een witte kleur met TZ-23 in het kenteken. De bestuurder was een lichtgetinte jongen tussen de 16-18 jaar, ongeveer 1.75 meter lang en met een normaal postuur. Hij had kort stekeltjeshaar, had een rond gezicht en droeg een bruine jas. Hij had geen helm op.

 

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Hilversummer (64) overleden na mishandeling in Amersfoort

Een 64-jarige man uit Hilversum is woensdagochtend 29 november overleden na een mishandeli…