Home Noord-Holland Hilversum Bestuurder van beschadigde scooter gezocht

Bestuurder van beschadigde scooter gezocht

In de nacht van zaterdag op zondag werd een fietser aangereden door een scooter. De politie zoekt de bestuurder van deze scooter. Rond 04.00 uur fietste een 23-jarige man uit Hilversum over de Vreelandseweg. Hij hoorde achter zich een scooter aankomen en ging aan de kant rijden. Plotseling werd hij van achter geraakt en kwam hij ten val. De Hilversummer is even buiten bewustzijn geweest. Nadat hij weer bij bewustzijn was, stapte hij op de fietst gestapt en reed naar huis waar hij de politie belde.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…