Home Noord-Brabant Den Bosch Man aangehouden na bedreiging

Man aangehouden na bedreiging

Maandagmiddag hield de politie een 42-jarige man uit ‘s-Hertogenbosch aan voor bedreiging. Hij had kort daarvoor een medewerkster van een bedrijf aan de Stationsweg bedreigd. De man verscheen bij de medewerkster aan de balie. Nadat hij kenbaar had gemaakt waarvoor hij kwam, legde de medewerkster hem uit dat zij hem daarmee niet kon helpen. De man werd daarop boos, waarna hij de vrouw woordelijk bedreigde. Daarbij probeerde hij haar met een papaplu te steken, wat de vrouw kon voorkomen door snel weg te springen. Nadat de man was vertrokken werd de politie gealarmeerd, die de man korter tijd later nabij zijn woning aanhield. Hij had de paraplu nog bij zich. De man is inmiddels in verzekering gesteld.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…