Home Zuid-Holland Rotterdam Drie mannen met vuurwapens aangehouden

Drie mannen met vuurwapens aangehouden

In de nacht van zaterdag op zondag zijn drie mannen aangehouden in een woning aan de Schiedamseweg Beneden in verband met vuurwapenbezit. Agenten stelden een onderzoek in nadat zij rond 1.30 uur een melding kregen dat er een man mogelijk een vuurwapen zou hebben. In de woning troffen agenten drie mannen aan en twee vuurwapens, die direct in beslag zijn genomen. De uit Rotterdam komende mannen zijn 21, 24 en 29 jaar en zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zij zitten nog vast en worden verhoord. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – 36-jarige man overleden na steekincident Loderstraat

Het was iets voor 16.00 uur toen meerdere mensen op zaterdag 1 oktober 112 belden. Een 36-…