Home Zuid-Holland Zoetermeer Pizzakoerier beroofd, getuigen gezocht

Pizzakoerier beroofd, getuigen gezocht

De recherche van Bureau Zoetermeer zoekt getuigen van de beroving van een pizzakoerier, zaterdag op de Velddreef in Zoetermeer. De koerier belde omstreeks 22.15 uur aan bij een appartementencomplex aan de Velddreef om een bestelling af te leveren. Op het moment dat hij naar boven liep, kwamen hem in het trapportaal twee jongens tegemoet lopen. Zij beroofden de koerier, een 21-jarige Zoetermeerder, van onder meer zijn geld en zijn pizzatas en gingen er vandoor. Buiten vluchtten zij in de richting van de Veulenweide / Wezelweide.

Van de twee jongens is bekend dat zij ongeveer 1.75m lang waren en met een Noord-Afrikaans accent spraken. Zij hadden beiden een shawl voor het gezicht. De jongens hadden na de beroving de pizzatas van het slachtoffer bij zich met daarop een logo en de tekst ‘Thuisbezorgd’.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …