Home Gelderland Ede Man en vrouw aangehouden na mishandeling in kroeg

Man en vrouw aangehouden na mishandeling in kroeg

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Ede een 29-jarige man uit Engeland aangehouden. Hij zou iemand geslagen hebben in een kroeg. Zijn vrouw is ook aangehouden omdat zij de aanhouding herhaaldelijk probeerde te voorkomen.

Surveillerende agenten kregen rond 01.30 uur en melding dat er in een café gevochten was. Eén man zou een andere man geslagen hebben. De portier van het café gaf door wie er geslagen had. Agenten zagen de man op de Halte in Ede lopen. Hij is aangehouden.

Zijn vrouw bemoeide zich daarmee en probeerde de aanhouding te voorkomen. Ook zij is aangehouden. Het 29-jarige duo is meegenomen naar het politiebureau en voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. De politie heeft de mishandeling in onderzoek.

via Man en vrouw aangehouden na mishandeling in kroeg | politie.nl.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…