Home Zuid-Holland Rotterdam Politie houdt verdachte straatroof Rotterdam aan

Politie houdt verdachte straatroof Rotterdam aan

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 20-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van straatroof. Een 20-jarige Rotterdammer liep tegen drie uur in een steegje tussen de Van Ghentstraat en de Korte Lijnbaan toen hij onder bedreiging van een vuurwapen werd beroofd van zijn mobiele telefoon. De man sprak op de Korte Lijnbaan agenten aan en die stelden direct een onderzoek in. Niet veel later kon de verdachte worden aangehouden. Het wapen dat hij bij zich droeg, bleek een imitatiewapen te zijn.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…