Home Utrecht Utrecht Stad Straatrover spuit met pepperspray

Straatrover spuit met pepperspray

Donderdagochtend is een man beroofd van zijn tas met daarin een geldbedrag. Rond 07:50 uur kreeg de politie de melding dat een 50-jarige man uit Utrecht het slachtoffer was geworden van een straatroof op de Makassarstraat. Iets eerder die ochtend was de man beroofd van zijn tas, waarin een geldbedrag zat. Tijdens de roof werd er pepperspray in zijn ogen gespoten. De verdachte ging ervandoor in de richting van de Bataviastraat. Vervolgens ging hij linksaf de Celebesstraat in, in de richting van de Laan van Nieuw-Guinea.

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. De verdachte is een lichtgetinte man van ongeveer 35 jaar oud en 1.90-1.95 meter lang. Hij droeg een donkerkleurige driekwart jas, een donkere broek en een grijze muts.

 

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…