Home Groningen Groningen Stad Aanhoudingen wegens drugsbezit

Aanhoudingen wegens drugsbezit

De politie heeft donderdagavond twee mensen aangehouden voor het bezit van harddrugs. Rond 23.30 uur kreeg de politie de melding van een getuige welke had gezien dat er drugs gedeald werd op de hoek van de Oude Kijk in ’t Jachtstraat/Muurstraat. Ter plaatse kon vervolgens een 58-jarige man uit Groningen worden aangehouden. De man had cocaïne en xtc bij zich. Daarnaast is die avond ook op de Oude Kijk in ’t Jachtstraat een 29-jarige man uit Groningen aangehouden wegens drugsbezit. Hij had ook cocaïne bij zich. Beide mannen konden na verhoor weer naar huis. Er is proces-verbaal tegen beide opgemaakt.

 

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…