Home Zuid-Holland Rotterdam Politie houdt verdachte aan van overval in Rotterdam

Politie houdt verdachte aan van overval in Rotterdam

Politiemensen hebben dinsdag een 18-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van een gewapende overval in de Rotterdamse wijk Spangen op 15 maart jl. Op die dag werd een tabakshop in de van Lennepstraat overvallen door een man met een vuurwapen. De 30-jarige winkelierster raakte bij de overval gewond.

De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in maar dat leverde niet het gewenste resultaat. Naar aanleiding van het signalement dat bekend was van de verdachte, herkenden verschillende wijkteamleden uit Spangen een 18-jarige jongeman als verdachte. Hij kon dinsdag in zijn woning worden aangehouden door een speciaal team van de politie.

Hij is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. Hij zal aanstaande vrijdag worden voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…