Home Zuid-Holland Den Haag Illegaal vuurtje met grote gevolgen

Illegaal vuurtje met grote gevolgen

Het verbranden van snoeihout leidde maandag rond middernacht voor een 60-jarige Hagenaar tot grote gevolgen. De man had op verzoek van een 64-jarige Rijswijker op een tuinhuiscomplex snoeihout verzameld en stak dat nabij één van de tuinhuisjes in brand.

Hij had daarbij zowel de afstand tot het tuinhuisje als de afmeting van de brandstapel onderschat. Bij de brand gingen zowel de houtstapel als het tuinhuisje in rook op. De uitgerukte brandweer kon niet voorkomen dat het tuinhuisje tot de grond toe afbrandde. De Hagenaar heeft in het politiebureau een verklaring afgelegd omtrent zijn handelen. De politie maakte proces-verbaal tegen hem op.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…