Home Noord-Brabant Roosendaal Overval op gokhal

Overval op gokhal

Dinsdagavond om ongeveer 22:00 uur is een gewapende overval gepleegd op een gokhal op de Markt in Roosendaal. Tegen bovengenoemd tijdstip overvielen vermoedelijk twee daders het pand gelegen aan de Markt. De twee hadden hun gezichten bedekt, maar getuigen konden toch vertellen dat het om blanke mannen ging van tussen de 20 en 25 jaar oud. Ze bedreigden de aanwezige medewerkers met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en verlieten het pand heel snel weer. Over de buit is nog niets bekend. Er zijn geen gewonden gevallen.

Agenten reden meteen naar de plaats delict en stelden een onderzoek in. De recherche kwam later ter plaatse en nam getuigenverklaringen en een aangifte op.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…