Home Zuid-Holland Rotterdam Verdachte moord Gerrit van de Lindestraat opnieuw aangehouden

Verdachte moord Gerrit van de Lindestraat opnieuw aangehouden

Een 40-jarige man is op dinsdag 19 maart in Rotterdam-Zuid aangehouden in verband met dood van de 44-jarige Metin Degmez. Het levenloze lichaam van Degmez werd op 10 januari 2012 in het pand van de Turkse vereniging NDV aan de Gerrit van de Lindestraat in Rotterdam aangetroffen. Hij bleek door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen.

De aangehouden verdachte is een 40-jarige Rotterdammer. Hij is ’s middags in zijn woning in Rotterdam-Zuid gearresteerd. De man werd op 19 februari van dit jaar ook al aangehouden, maar de rechter-commissaris stelde hem op 22 februari op vrije voeten. Het Openbaar Ministerie ging tegen dit besluit in appèl. Vanmorgen werd dit appèl door de raadkamer toegewezen waarna de man opnieuw is aangehouden.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht explosie portiek Rotterdam-West

In de vroege dinsdagmorgen 29 november vond een explosie plaats in een portiek aan de Alla…