Home Noord-Brabant Den Bosch Man overvalt winkel aan het Monseigneur van Roosmalenplein

Man overvalt winkel aan het Monseigneur van Roosmalenplein

De politie is op zoek naar getuigen van een overval die dinsdagavond werd gepleegd op een filiaal van een winkel aan het Monseigneur van Roosmalenplein in Den Bosch. Rond 18.00 uur kwam een man met een bivakmuts de zaak binnen. Daar bedreigde hij personeel met een mes en eiste geld. Met een onbekend geldbedrag ging de man er vervolgens te voet vandoor in de richting van de Pater van de Elsenstraat. Tijdens de overval was de blanke dader gekleed in een donkere jas met een bontkraag en een licht blauwe spijkerbroek. De man van rond de 25 droeg verder donkere schoenen met een witte zool.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…