Home Zuid-Holland Rotterdam Aanhouding voor bezit vuurwapen Rotterdam

Aanhouding voor bezit vuurwapen Rotterdam

Agenten hielden woensdagochtend aan de Boelstraat in Rotterdam een 27-jarige man aan omdat hij in het bezit was van een vuurwapen. Surveillerende agenten zagen rond 06.00 uur een man fietsen over het trottoir op de Pleinweg. Zij zetten hem aan de kant en vroegen hem zich te legitimeren. Tijdens het controleren van de gegevens, stapte de verdachte weer op zijn fiets en ging er vandoor in de richting van de Bas Jungerisstraat.

Daar verloren de agenten hem even uit het oog, maar konden hem uiteindelijk staande houden op de Boelstraat. Op dat moment zagen en hoorden de agenten dat hij iets op de grond gooide en dit weg probeerde te schoppen. Het bleek een vuurwapen te zijn. De 27-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd middels een BTGV aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het vuurwapen is in beslag genomen.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…