Home Gelderland Achterhoek Verkeerscontroles in Lichtenvoorde

Verkeerscontroles in Lichtenvoorde

Dinsdag tussen 14.00 – 20.30 uur, zijn verkeerscontroles gehouden op de Varssenveldseweg in Lichtenvoorde. Daarbij werden 67 bekeuringen uitgeschreven voor o.a.: gladde banden (7), geen gordel gedragen (8) geen rijbewijs kunnen tonen (14) en andere, vooral technische gebreken. Er werden 9 auto’s inbeslaggenomen voor openstaande boetes en vorderingen van de Belastingdienst. In totaal werd 24.624 euro aan openstaande vorderingen en geldboetes contant betaald. Op 26 auto’s werd voorlopig beslag gelegd voor nog openstaande vorderingen. De eigenaren hiervan krijgen 28 dagen de tijd om aan hun verplichtingen te voldoen. In totaal werden 360 voertuigen gecontroleerd en ondergingen 174 bestuurders een alcoholblaastest (geen overtreders). De politie werkte samen met de Belastingdienst, de Rijksdienst Wegverkeer en de Vreemdelingenpolitie.

 

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Doetinchem – Gezocht – Diefstal geld – Terborgseweg – Doetinchem

Aan de Terborgseweg in Doetinchem stal een klant van een massagesalon het spaargeld van ee…