Home Zuid-Holland Rotterdam 21-jarige man aangehouden als verdachte van 2 overvallen

21-jarige man aangehouden als verdachte van 2 overvallen

Leden van het Regionaal Interventie Team van de politie eenheid Rotterdam hebben gisteren een verdachte aangehouden voor de overvallen op het Kruidvat aan de Spinozaweg van 11 september jl. en op een horecabedrijf aan de Meijenhage van 01 november jl. De verdachte is en 21-jarige Rotterdammer. Bij beide overvallen bedreigde de verdachte het personeel en vluchtte met een geringe buit. Zijn identiteit is bekend geworden door herkenning van camerabeelden in de media.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Vrouw overleden na ongeluk Boszoom

Een 73-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel is woensdagavond 30 november helaas aan haa…