Home Utrecht Amersfoort Op pad met geprepareerde tas | politie.nl

Op pad met geprepareerde tas | politie.nl

Op dinsdag werden twee winkeldieven aangehouden in Amersfoort. Zij waren op pad met geprepareerde tassen. Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie de melding dat twee winkeldieven waren betrapt. De mannen liepen verdacht in de winkel aan het Eemplein. Zij werden vervolgens gecontroleerd en bleken geprepareerde tassen bij zich te hebben. Deze tassen zijn zo gemaakt dat alarm niet afgaat als je de winkel verlaat. In een tas zat een gestolen videocamera. De mannen, van 26 en 31 uit Rotterdam en Helmond, werden direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Man gewond bij steekincident Abcoudestraat Rotterdam

Een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats raakte zaterdagavond rond 22.00 gew…