Home Utrecht Amersfoort Op pad met geprepareerde tas | politie.nl

Op pad met geprepareerde tas | politie.nl

Op dinsdag werden twee winkeldieven aangehouden in Amersfoort. Zij waren op pad met geprepareerde tassen. Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie de melding dat twee winkeldieven waren betrapt. De mannen liepen verdacht in de winkel aan het Eemplein. Zij werden vervolgens gecontroleerd en bleken geprepareerde tassen bij zich te hebben. Deze tassen zijn zo gemaakt dat alarm niet afgaat als je de winkel verlaat. In een tas zat een gestolen videocamera. De mannen, van 26 en 31 uit Rotterdam en Helmond, werden direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …