Home Noord-Brabant Eindhoven Vier hennepknippers in Geldrop aangehouden

Vier hennepknippers in Geldrop aangehouden

Vier inwoners van Geldrop zijn dinsdagmiddag in een woning in Geldrop aangehouden omdat ze daar hennep aan het knippen waren. Rond 17.00 uur kreeg de politie daar informatie over binnen. Toen agenten in het huis kwamen, bleek dat het viertal in de berging henneptoppen aan het verwerken was. Ze zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. Twee vrouwen (52 en 59 jaar) zijn na verhoor heengezonden met een proces-verbaal. De twee bewoners van het huis, een 46-jarige man en een 46-jarige vrouw, zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. In totaal lag er ruim 22 kilo aan henneptoppen en -afval in de berging. Ook lagen er de nodige gereedschappen om hennep te verwerken. Alles is in beslag genomen en vernietigd.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…