Home Zuid-Holland Rotterdam Bejaarde man in woning Ommoord overvallen

Bejaarde man in woning Ommoord overvallen

Foto (c) Raymond van Hoorn

Een 74-jarige man is vrijdagavond rond 20.30 uur in zijn woning aan de Albert Camusplaats overvallen. De daders zijn er met een onbekende buit vandoor. Rond 20.30 uur vrijdagavond bellen twee mannen aan terwijl zij zich voordoen als controleurs van een energiebedrijf. Als de 74-jarige bewoner open doet, duwen de mannen hem naar binnen om hem vervolgens vast te zetten. De daders nemen wat spullen weg uit de woning en gaan er vandoor. De man weet zich uiteindelijk te bevrijden en gaat naar zijn buren. Van daaruit wordt, rond 21.30 uur, de politie gealarmeerd. De politie gaat met eenheden in de omgeving op zoek. De daders zijn niet meer aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Medewerker van de eenheid Rotterdam krijgt onvoorwaardelijk ontslag

Een medewerker van de eenheid Rotterdam die in april is aangehouden op verdenking van stal…