Home Zuid-Holland Rotterdam Bejaarde man in woning Ommoord overvallen

Bejaarde man in woning Ommoord overvallen

Foto (c) Raymond van Hoorn

Een 74-jarige man is vrijdagavond rond 20.30 uur in zijn woning aan de Albert Camusplaats overvallen. De daders zijn er met een onbekende buit vandoor. Rond 20.30 uur vrijdagavond bellen twee mannen aan terwijl zij zich voordoen als controleurs van een energiebedrijf. Als de 74-jarige bewoner open doet, duwen de mannen hem naar binnen om hem vervolgens vast te zetten. De daders nemen wat spullen weg uit de woning en gaan er vandoor. De man weet zich uiteindelijk te bevrijden en gaat naar zijn buren. Van daaruit wordt, rond 21.30 uur, de politie gealarmeerd. De politie gaat met eenheden in de omgeving op zoek. De daders zijn niet meer aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Jamil Dzai

De 15-jarige Jamil is sinds 2 december 2022 omstreeks 16:00 uur vermist uit Rotterdam. Jam…