Home Zuid-Holland Rotterdam Bejaarde man in woning Ommoord overvallen

Bejaarde man in woning Ommoord overvallen

Foto (c) Raymond van Hoorn

Een 74-jarige man is vrijdagavond rond 20.30 uur in zijn woning aan de Albert Camusplaats overvallen. De daders zijn er met een onbekende buit vandoor. Rond 20.30 uur vrijdagavond bellen twee mannen aan terwijl zij zich voordoen als controleurs van een energiebedrijf. Als de 74-jarige bewoner open doet, duwen de mannen hem naar binnen om hem vervolgens vast te zetten. De daders nemen wat spullen weg uit de woning en gaan er vandoor. De man weet zich uiteindelijk te bevrijden en gaat naar zijn buren. Van daaruit wordt, rond 21.30 uur, de politie gealarmeerd. De politie gaat met eenheden in de omgeving op zoek. De daders zijn niet meer aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…