Home Zuid-Holland Gorinchem Mannen aangehouden na aantreffen verboden wapens

Mannen aangehouden na aantreffen verboden wapens

Foto (c) Unique Photo Video

In een woning in de Gorinchemse wijk Wijdschild zijn vrijdagavond diverse verboden wapens gevonden. Een 20-jarige en een 57-jarige bewoner zijn aangehouden. Rond half zes vrijdagavond gaan agenten polshoogte nemen in de woning nadat er informatie binnen is gekomen over mogelijk verboden wapenbezit. In de woning vinden zij nepvuurwapens die niet van echt te onderscheiden zijn, enkele messen en een kruisboog. Een 20-jarige man en een 57 jarige man zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Gorinchem

Geef een reactie

Bekijk ook

Gorinchem – Man verwondt ambulanceverpleegkundige

Een 84-jarige inwoner van Gorinchem is op 17 juli aangehouden, nadat hij een ambulanceverp…