Home Zuid-Holland Noordwijk Voorbijganger helpt bij aanhouding verdachte

Voorbijganger helpt bij aanhouding verdachte

Mede dankzij een hulpvaardige voorbijganger heeft de politie maandag een verdachte van een scooterdiefstal kunnen aanhouden. Agenten zagen op het fietspad langs de Van Panhuysstraat in Noordwijk een scooter rijden, die kort daarvoor was gestolen vanaf de Koningin Wilhelminaboulevard. Eén van de agenten ging op het fietspad staan en riep tegen de scooterrijder dat hij moest stoppen. Toen de bestuurder langs de agent wilde rijden, verloor hij de macht over het stuur, viel op de grond en rende meteen weg in de richting van de Dahliastraat.

De agent rende achter de man aan. Toen de scooterrijder weer terug naar de Van Panhuysstraat rende, werd hij vastgegrepen door een voorbijganger. Daardoor kon de achtervolgende agent de 15-jarige jongen uit Lisse aanhouden.

Laad meer Noordwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…