Home Gelderland Achterhoek Getuigen gezocht mogelijk incident Doetinchem

Getuigen gezocht mogelijk incident Doetinchem

De ouders van een 15-jarige jongen uit Doetinchem hebben de hulp van de politie ingeroepen. De jongen was vrijdagmiddag 1 maart uit school gekomen en blijkbaar is hem op weg naar huis wat overkomen. De jongen werd vrijdagmiddag op de bank wakker en belde in paniek zijn moeder op. Het enige wat hij zich nog wist te herinneren was dat hij nabij het Lutgercollege in de Vondelstraat vlak bij een voetbalveldje op straat had gelegen en dat een passerende scootmobielbestuurder was gestopt om te vragen of alles goed met hem ging. Het volgende moment werd hij wakker thuis op de bank.

De politie wil graag in contact komen met getuigen die mogelijk de jongen hebben gezien.

Hij is om 15.05 uur vertrokken van school, het AOC Oost in Doetinchem en fietste langs de Spar over de Haareweg richting huis. Het stuk wat hij kwijt is ligt tussen 15.15 en 16.15 uur.

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Ook wil de politie graag in contact komen met de scootmobielrijder. De man zou tussen de 40 en 50 jaar oud zijn en een stevig postuur hebben.

De jongen droeg die middag een zwarte jas, is 1.85 lang, is blank, heeft bruin half kort haar en een normaal postuur.

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …