Home Zuid-Holland Leiden Fietser beroofd op de Beekforel; politie zoekt getuigen

Fietser beroofd op de Beekforel; politie zoekt getuigen

Een 49-jarige Leidenaar is woensdag 26 juni, even voor 00.30 uur, op de Beekforel beroofd van zijn geld. De man, eigenaar van een eetgelegenheid aan de Steenstraat, fietste over de Broekweg richting de Veluwemeerlaan en reed daarna de Beekforel op.

Daar zag hij op het trottoir twee jongens lopen die hem opvielen. De jongens sloegen linksaf de Purperforel op en de Leidenaar, die uit de andere richting kwam, sloeg rechtsaf dezelfde straat in. Kort daarna liepen de jongens naar hem toe, bedreigden hem met wapens en eisten geld. De jongens zijn daarna weggerend richting de Veluwemeerlaan. Een zoekactie door agenten, na de melding van de beroving, leidde niet tot aanhoudingen.

Van de daders is het volgende signalement bekend: 18 tot 20 jaar oud licht getint uiterlijk ongeveer 1.75 meter lang slank postuur donkere kleding

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Overlijden Leidse nog onduidelijk, verdachte aangehouden

In het onderzoek naar het overlijden van een 30-jarige vrouw uit Leiden is woensdag 7 febr…