Home Zuid-Holland Leiden Koperdieven aangehouden

Koperdieven aangehouden

Twee Leidenaren van 25 en 29 jaar zijn in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden op verdenking van koperdiefstal. Beveiligingsmedewerkers zagen even voor 02.30 uur twee mannen en een bakfiets bij een gebouw aan de Sandifortdreef. Omdat daar een week eerder koperen platen waren gestolen, gingen de beveiligingsmedewerkers erop af en werd de politie gebeld.

Toen agenten arriveerden, bleek dat de mannen al waren vertrokken. De beveiligingsmedewerkers zaten achter hen aan en konden een man op een bakfiets aanhouden. In de bakfiets bleek een aantal koperen platen te liggen. Na een korte zoektocht werd de tweede man door de politie aangetroffen in de struiken. Ook hij is aangehouden.

 

Laad meer Leiden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leiden – Gezocht – Mishandeling fietser – Langegracht- Leiden

Op zaterdagmiddag 24 december rond 12.15 uur is een 83-jarige man heel hard van zijn fiets…