Home Utrecht Amersfoort Aangehouden voor diefstal motorolie

Aangehouden voor diefstal motorolie

Dinsdagavond zijn op de A28 onder Harderwijk een 22-jarige vrouw en een 30-jarige man, beiden uit Amersfoort, aangehouden voor diefstal van motorolie in Zwolle. Uit een tankstation aan de Ceintuurbaan hadden zij flacons motorolie gestolen. Op basis van hun uitgezette signalementen en het kenteken van hun auto werden zij op de A28 gesignaleerd. In de kofferbak werden ruim 30 flacons olie aangetroffen. Of die allemaal bij het betreffende tankstation zijn gestolen wordt nagegaan. Het tweetal is ingesloten. Tegen hen wordt een nader onderzoek ingesteld.

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Zware mishandeling – Stationsplein – Zwolle

Op 6 januari raakte een 68-jarige vrouw gewond op het station van Zwolle. Ze werd geduwd d…