Home Zuid-Holland Leiden Verdachten van inbraak in bestelbus aangehouden

Verdachten van inbraak in bestelbus aangehouden

De politie heeft donderdag omstreeks 17.00 uur drie mannen van 22, 23 en 24 jaar uit Leiden aangehouden op verdenking van inbraak in een bestelbus. De politie had een melding over een verdachte situatie bij het voertuig op de Drechtstraat in Leiden. De verdachten werden al snel in de omgeving aangehouden. In de auto van één van de verdachten werden diverse goederen, zoals inbrekersgereedschap, een navigatiesysteem en een cilinderslot aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Verdachten aangehouden voor overval juwelier Haarlemmerstraat

Vier Amsterdammers van 16, 17, 17 en 19 jaar oud zijn dinsdag 9 mei aangehouden door de di…