Home Zuid-Holland Leiden Leidschendammer aan het verkeerde adres

Leidschendammer aan het verkeerde adres

Een 39-jarige Leidschendammer had een rekening te vereffenen met de bewoner van de Willem Pijperlaan in zijn woonplaats. Toen hij op maandag rond 15.00 uur naar de man op zoek ging, bezocht hij het verkeerde adres. Een 49-jarige Leidschendammer trof zijn plaatsgenoot bij de achterdeur van zijn woning aan en vroeg hem naar het doel van zijn komst. Toen de man de woning inwilde, trachtte hij hem tegen te houden, maar liep daarbij forse klappen op. De man werd op zijn neus en oor geslagen en liep ook verwondingen aan zijn handen op, toen hij terugsloeg. De politie heeft de 39-jarige Leidschendammer korte tijd later in de directe omgeving aangehouden. De verdachte werd ingesloten in het politiebureau en in verzekering gesteld. De politie heeft proces-verbaal tegen de 39-jarige opgemaakt. De verdachte wordt dinsdag voorgeleid voor de rechter commissaris.

 

Laad meer Leiden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leiden – Gezocht – Mishandeling Haarlemmerstraat Leiden

Op zondag 19 juni is een 18-jarige man gewond geraakt bij een vechtpartij op de Haarlemmer…