Home Noord-Brabant Breda Overvaller aangehouden met buit en wapen

Overvaller aangehouden met buit en wapen

Een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is maandag aangehouden op verdenking van het plegen van een gewapende overval op een gokautomatenhal aan de Havermarkt in Breda. Hij had een onbekend geldbedrag en een vuurwapen bij zich.

Rond 17:30 uur kwam de overvaller de gokautomatenhal aan de Havermarkt binnen en eiste geld. Hij bedreigde daarbij een medewerker met een vuurwapen. Met een onbekend geldbedrag is hij vertrokken. De politie werd gewaarschuwd en kwam snel naar de Havermarkt. De omgeving werd afgezocht naar de mogelijke dader, de getuigen werden naar informatie gevraagd en er is een Burgernetbericht verzonden naar 5000 adressen.

Om 17:55 uur is de 19-jarige verdachte aangehouden op de Academiesingel. Hij voldeed aan het signalement. Hij bleek een onbekend geldbedrag en een vuurwapen bij zich te hebben. Hij is meegenomen naar het cellencomplex en in verzekering gesteld.

 

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Samen tegen ondermijning en voor veiligheid

Twee panden vol drugs en veel signalen van ondermijning. Daar liepen medewerkers van de ge…