Home Zuid-Holland Leiden Verdachten van winkeldiefstallen aangehouden

Verdachten van winkeldiefstallen aangehouden

Twee mannen van 28 en 32 jaar uit Bosnië en Herzegovina zijn woensdag 20 maart aangehouden op verdenking van diefstallen bij verschillende winkels in de Leidse binnenstad. Een beveiligingsmedewerker liep rond 12.45 uur op de Haarlemmerstraat achter een man aan, die vermoedelijk een geprepareerde tas bij zich had. Onderweg liet hij de inhoud van de tas zien aan een man die stond te wachten. Samen liepen ze naar een auto, die geparkeerd stond op de Oude Singel. Daar gooide één van de mannen de tas leeg op de achterbank. De beveiligingsmedewerker belde daarop de politie.

Agenten vonden in de auto twee geprepareerde tassen en een groot aantal nieuwe portemonnees, kledingstukken en cosmetica-artikelen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De twee mannen zijn daarop aangehouden. De politie onderzoekt waar de goederen vandaan komen.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…