Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Man aangehouden na bedreigen ambulancepersoneel

Man aangehouden na bedreigen ambulancepersoneel

De politie heeft woensdagavond 20 maart een 26-jarige man aangehouden op verdenking van bedreiging van ambulancepersoneel. Omstreeks 18.45 uur kwam bij de politie een melding binnen van een onwelwording in een woning aan het Marsdiep. De bewoonster van het pand dacht dat haar huisgenoot onwel was geworden. Toen de ambulancemedewerkers de woning betraden werd de 26-jarige man wakker en bedreigde de hulpverleners met een honkbalknuppel. De ambulancemedewerkers vluchtten naar de keuken. Gealarmeerde agenten betraden de woning en arresteerden de man.

Laad meer Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Bekijk ook

Leidinggevende warenhuis verduisterde duizenden artikelen

Lampen, textiel, chocola, computerspullen en nog veel meer. Toen de politie de woning van …