Home Zuid-Holland Leiden Zakkenrolsters aangehouden

Zakkenrolsters aangehouden

Twee Bulgaarse vrouwen van 18 en 31 jaar zijn dinsdag in de Haarlemmerstraat in Leiden aangehouden op verdenking van zakkenrollen. Beveiligingsmedewerkers zagen hoe de vrouwen in een winkel steeds rond een oudere dame hingen. Bij het verlaten van de winkel stopte één van de vrouwen iets in haar jas. De gewaarschuwde politie hield de twee aan op de Haarlemmerstraat. Eén van hen gaf toe dat zij samen de portemonnee van de oudere dame hadden gestolen. Bij de vrouwen is alleen contant geld gevonden. Waar de portemonnee is gebleven, wordt nog onderzocht.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Poging overval door ‘postbezorger’

Op de Torenmolen probeerde iemand verkleed als postbezorger zaterdagavond 25 november een …