Home Zuid-Holland Leiden Verdachte bedreigt en beledigt agentes

Verdachte bedreigt en beledigt agentes

Een 48-jarige verdachte van een mishandeling in een supermarkt aan de Langegracht in Leiden, heeft woensdag tijdens zijn aanhouding geprobeerd een agente te slaan en heeft haar en haar collega vervolgens herhaaldelijk beledigd en met de dood bedreigd. De agentes hebben aangifte gedaan tegen de man.

Een paar minuten na een melding dat een bekende van de politie een medewerker van een supermarkt had geschopt, zagen twee agentes de man lopen op de Lange Mare. Ze vroegen hem herhaaldelijk te blijven staan, maar de man liep door. Uiteindelijk draaide hij zich om en haalde uit naar één van de agentes. Die wist de vuist te ontwijken en samen met twee collega’s de scheldende man te boeien. De verdachte bedreigde de agente en een collega vervolgens met de dood en schold hen voorturend uit. Zij hebben aangifte gedaan van belediging en bedreiging.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Poging overval door ‘postbezorger’

Op de Torenmolen probeerde iemand verkleed als postbezorger zaterdagavond 25 november een …