Home Noord-Brabant Kind (4) gewond bij verkeersongeval in Waalwijk

Kind (4) gewond bij verkeersongeval in Waalwijk

Een vierjarig jongetje is woensdagmiddag 2013 rond 17.40 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Wilhelminastraat in Waalwijk. Een 49-jarige Waalwijker kwam uit de richting van de Grotestraat en reed met zijn personenauto in de richting van de Noord Parallelweg. Ter hoogte van de oversteekplaats nabij het Vredesplein, stond een vrouw met haar twee kleinkinderen te wachten om over te steken. Het jochie liep kennelijk een stukje de weg op, achter een speelgoedmotortje aan. Op dat moment werd hij vermoedelijk door de rechterbuitenspiegel geraakt van de auto van de Waalwijker. De automobilist stopte vrijwel direct. Het slachtoffertje liep verwondingen aan zijn hoofd op. Hij werd met een ambulance naar het Twee Stedenziekenhuis in Tilburg gebracht.

Laad meer Noord-Brabant

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …