Home Zuid-Holland Leiden Aanhouding na mishandeling

Aanhouding na mishandeling

Een 20-jarige man uit Leiden is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden, omdat hij ervan wordt verdacht dat hij een 18-jarige plaatsgenoot met een glas in zijn nek heeft geslagen.

Rond 02.45 uur ging de politie naar de Breestraat in Leiden na een melding van een vechtpartij. Er werd geen vechtpartij aangetroffen, maar wel werd duidelijk dat een aantal mannen was weggegaan richting de Boommarkt. Daar rende een man weg voor een politieauto. Hij werd aangesproken en zijn gegevens werden genoteerd.

Op dat moment werden agenten op de Breestraat aangesproken door een 18-jarige Leidenaar, die vertelde dat hij zojuist in een horecazaak was geslagen met een glas. Hij had een kleine snee in zijn nek. Hij omschreef de man die dat zou hebben gedaan. Dat bleek de man te zijn die kort daarvoor op de Boommarkt was aangesproken door de politie. De 20-jarige Leidenaar werd even later op de Breestraat aangehouden.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leiden – Overlijden Leidse nog onduidelijk, verdachte aangehouden

In het onderzoek naar het overlijden van een 30-jarige vrouw uit Leiden is woensdag 7 febr…