Home Gelderland Nijmegen Controles Donkere Dagen Offensief

Controles Donkere Dagen Offensief

Zaterdag heeft de politie in het centrum van Nijmegen diverse controles gehouden in het kader van het Donkere Dagen Offensief. Vanaf 14.00 uur werd er op de locaties Joris Ivensplein, 1e en 2e Walstraat, Van Welderenstraat (en de zijstraten) gecontroleerd, waarbij er diverse verkeersboetes zijn uitgedeeld. Tegen twee personen werd proces-verbaal opgemaakt voor het overtreden van de toegekende verblijfsontzegging en het niet kunnen tonen van een geldig ID-bewijs. Eén persoon kreeg een boete voor het rijden met gladde banden en moest ook mee naar het politiebureau omdat hij nog onbetaalde boetes open had staan. Na het voldoen van de boetes, in totaal zo’n € 400,- kon hij het politiebureau verlaten. De controles duurden tot 23.00 uur.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…