Home Zuid-Holland Dordrecht Aanhouding na bedreiging met mes in Dordrecht

Aanhouding na bedreiging met mes in Dordrecht

Op de Volkerakweg in Dordrecht heeft op donderdagavond een bedreiging met een mes plaatsgevonden. De verdachte maakte ook een stekende beweging naar het slachtoffer, maar deze raakte nauwelijks gewond. De 43-jarige verdachte werd kort na het voorval aangehouden. Op de Volkerakweg ontstond een ruzie in de buurt van een snackbar. Tijdens de ruzie bedreigde de 43-jarige verdachte uit Dordrecht het 31-jarige slachtoffer, eveneens een Dordtenaar, met een mes. Met het mes maakte de 43-jarige een stekende beweging, maar het slachtoffer liep hierdoor nauwelijks letsel op. De 43-jarige vluchtte vervolgens weg in een auto.

Een getuige gaf het kenteken van de auto door aan de politie, die snel ter plaatse was. Bij een woning in de Schipbeekstraat zagen de agenten de verdachte en hielden hem meteen aan. Na een onderzoek in de woning en in de auto van de man werden enkele messen in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

 

Laad meer Dordrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…