Home Zuid-Holland Dordrecht Politie Dordrecht zoekt aanrander 19-jarige vrouw

Politie Dordrecht zoekt aanrander 19-jarige vrouw

Op de Dubbeldamseweg Zuid in Dordrecht werd ter hoogte van de Werkenmondestraat op vrijdag een 19-jarige vrouw aangerand. De politie is op zoek naar getuigen en naar mensen die de aanrander (her)kennen. De vrouw zou om 12.10 uur ’s middags zijn betast door de man. De dader rende vervolgens weg in de richting van de nabijgelegen rotonde. De aangeefster omschrijft hem als een kleine, oudere man (65+) met een volle bos grijs haar en een lichte, beige of grijze kleur jas. Gezien het tijdstip moeten er op dat moment veel mensen op straat zijn geweest die mogelijk iets gezien hebben.

Laad meer Dordrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…