Home Zuid-Holland Dordrecht Vierde verdachte in onderzoek zware mishandeling Dordrecht aangehouden

Vierde verdachte in onderzoek zware mishandeling Dordrecht aangehouden

In het onderzoek naar de zware mishandeling van een 47-jarige inwoner uit Dordrecht is afgelopen dinsdag een vierde verdachte aangehouden: een 18-jarige man uit Zwijndrecht. In deze zaak zitten al drie andere verdachten, Zwijndrechters van 17-, 18- en 20 jaar, vast. De vier jonge mannen worden ervan verdacht in de nacht van 6 op 7 april de Dordtenaar ernstig te hebben mishandeld. Dat gebeurde op de Noordendijk. Het slachtoffer had geklaagd over geluidsoverlast bij een flat. Hij werd geschopt en geslagen en liep verwondingen in zijn gezicht en oogletsel op.

Meteen na de mishandeling werden al de eerste drie verdachten aangehouden. Zij zijn inmiddels door de rechter commissaris in bewaring gesteld. De man die op dinsdag 9 april werd aangehouden is in verzekering gesteld en wordt verhoord. De politie zet het onderzoek voort.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…