Home Zuid-Holland Den Haag Inbrekers op heterdaad betrapt

Inbrekers op heterdaad betrapt

Foto (c) Unique Photo Video

Agenten ontvingen rond 3.00 uur in de vroege ochtend van zondag 10 maart een melding dat bij een bedrijfspand aan de Hoefkade in Den Haag werd ingebroken. Een 19-jarige en een 20-jarige Hagenaar probeerde te ontkomen maar werden beiden aangehouden.

Meerdere politie eenheden namen poolshoogte en troffen een opengebroken deur. Op dat moment rende vanuit een opslagruimte een man weg waarop twee agenten te voet de achtervolging inzetten, zij hielden de verdachte na een korte sprint aan in de Jacob Catsstraat.

Intussen kwam een tweede verdachte uit de ruimte gerend in de richting Hendrick Goltziusstraat, ook deze kon na een korte achtervolging aangehouden worden. Beiden verdachten zijn meegnomen naar het bureau.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…