Home Zuid-Holland Den Haag Politie moet ingrijpen bij vechtpartij

Politie moet ingrijpen bij vechtpartij

Bij een vechtpartij zateragavond 9 maart rond 22.45 uur in de Herenstraat in Rijswijk moesten enkele politie eenheden ingrijpen om de ruzie te sussen. Drie verdachten (23, 25, 29 uit Den Haag) werden aangehouden. Eén van de verdachten gaf een agent een kopstoot na zijn aanhouding. De agent zal aangifte doen van mishandeling.

Agenten kregen een melding van een vechtpartij waarbij zes personen betrokken waren. De agenten die als eerst in de Herenstraat aankwamen zagen twee personen op de grond liggen. Al snel hielden agenten drie vechtersbazen. Tijdens insluiting van de 24-jarige werd een gebruikershoeveelheid drugs aangetroffen. Dit is in beslag genomen.

De 23-jarige Hagenaar gaf één van de agenten na zijn aanhouding een kopstoot waardoor de bril van de agent stuk ging. De politie tolereert geen geweld tegen politiemensen. De agent zal aangifte doen van mishandeling. Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt dat de strafeis bij geweld tegen politieambtenaren wordt verdubbeld.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Overval – Rietdijk – Rotterdam

Zondagavond 23 oktober overvielen twee mannen met een vuurwapen de cafetaria aan de Rietdi…