Home Noord-Brabant Breda Verkeerscontrole op de Claudius Prinsenlaan

Verkeerscontrole op de Claudius Prinsenlaan

Zaterdag hield de politie in samenwerking met de Belastingdienst, Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW) en de ANWB, tussen 10.00 uur en 17.30 uur een verkeerscontrole op de Claudius Prinsenlaan in Breda. De belastingdienst controleerde op openstaande vorderingen. Zij legden beslag op acht voertuigen en drie personen betaalden voor een totaalbedrag van 4.344 euro hun openstaande vorderingen. Bestuurders van voertuigen waarvan geconstateerd werd dat de verlichting niet in orde was, konden deze direct laten repareren en ontliepen zo een bekeuring.

Resultaten

Agenten schreven 17 bekeuringen uit.
1 x ondeugdelijk rijbewijs (gescheurd)
1 x APK
2 x verlichting
1 x niet dragen gordel
2 x losse accu
3 x gladde band
1 x losbreekreminrichting
2 x niet op eerste vordering tonen rijbewijs
1 x geen kentekenplaat op aanhanger
1 x gescheurde voorruit
1 x niet verzekerd
1 x uitlaat niet gasdicht

Gestolen fiets

Bij de controle van een Pools voertuig zagen agenten een fiets liggen waarvan het slot was doorgeknipt. Uit onderzoek bleek het te gaan om een gestolen fiets. De 30-jarige man werd aangehouden voor heling. Na het verhoor op het politiebureau kreeg de man een dagvaarding uitgereikt om zich op een later moment bij de rechter te verantwoorden.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Bewoner aangehouden na brand in appartementencomplex

Agenten hebben zaterdagavond 2 december aan de Nieuwe Inslag een 37-jarige Bredanaar aange…