Home Zuid-Holland Den Haag Politie moet ingrijpen bij burenruzie

Politie moet ingrijpen bij burenruzie

De politie moest woensdagavond kort na 21.00 uur ingrijpen bij een burenruzie die uit de hand liep in de Nicolaas Tulpstraat in Den Haag. De recherche onderzoekt het incident en is op zoek naar getuigen. Agenten ontvingen een melding van een vechtpartij waarbij mogelijk ook een slachtoffer gestoken was. Enkele politie eenheden namen direct poolshoogte en troffen een uit de hand gelopen burenruzie. Tijdens de ruzie is gebruik gemaakt van een scherp voorwerp. Agenten hielden twee betrokkenen als verdachten aan, beiden – een 31-jarige en een 65-jarige man – zitten nog vast voor verhoor. De recherche onderzoekt de ruzie en is op zoek naar getuigen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…