Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Vuurwapen in auto aangetroffen

Vuurwapen in auto aangetroffen

De politie hield woensdag 18.05 uur drie verdachten aan op de N11 bij Alphen aan den Rijn met een zogenaamde autoprocedure nadat er dat een melding was binnengekomen dat zij mogelijk in het bezit waren van een vuurwapen. Agenten ondernamen direct actie en hielden de verdachten door middel van een autoprocedure, waarbij de verdachten één voor één uit de auto gepraat worden, aan. Het drietal een 23-jarige Rotterdammer, een 32-jarige man uit Antwerpen en een 38-jarige Delftenaar zijn allen overgebracht naar het bureau waar zij vast zitten voor verhoor.

Het voertuig waarin de drie reden is in beslag genomen. Tijdens het doorzoeken van de auto troffen agenten een vuurwapen aan. Het onderzoek loopt nog. Tijdens de fouillering bleek één van de verdachte pepperspray bij zich te hebben, deze is in beslag genomen.

Laad meer Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Politie houdt verdachte aan na steekincident Spartastraat

Een uit de hand gelopen ruzie aan de Spartastraat in Rotterdam liep uit tot een steekincid…