Home Zuid-Holland Den Haag 80’ers slachtoffer van babbeltruc

80’ers slachtoffer van babbeltruc

De recherche van politiebureau Laak onderzoekt een babbeltruc, waarbij woensdag de bewoners (80 en 82 jaar) van een woning aan de Boerhaavestraat werd bestolen. Rond 09.30 uur belde een man aan, die zich voordeed als medewerker van de gemeente. De man gebruikte de smoes dat hij bezig was met rioleringswerkzaamheden en daarvoor in de achtertuin moest zijn. Terwijl hij met de bewoners naar de achtertuin ging, moest de deur open blijven staan voor zijn ‘collega’. In het kwartiertje dat de man de bewoners aan de praat hield, maakte de tweede verdachte sieraden en geld buit.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die de de twee mannen woensdag hebben gezien: De ene man is ongeveer 25 jaar oud, lichtgetint, 1.70 mtr en heeft een fors postuur. Hij heeft kort geschoren, zwart haar en droeg een bril met donker montuur. Ook droeg hij een donkerblauwe jas, een donkerblauwe spijkerbroek en blauwe gympen. De tweede verdachte is ongeveer 1.85 mtr. donker getint en droeg een bruine/zwarte jas met zwarte muts.

 

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…